West Quarter Festival – 2021 – Showkorps WIK

Zaterdag 11 september – 10.30u – Second Line
Zaterdag 11 september – 13.30u – Gerechtsplein

Uitgedost in kleurrijk uniform is Showkorps WIK een graag gezien gast in binnen- en buitenland. Op de pupiter staat pop-, jazz-, rock- en filmmuziek. De moderne strakke drumline springt meteen in het oog en wordt bijgestaan door een uitgebalanceerde harmonieuze brasssectie. Het melodisch percussie-instrumentarium maakt het voorkomen van dit topkorps compleet.

Al sinds 1951 staat Showkorps WIK op de Europese taptoevelden en speelt het keurige en publieksgerichte optochten. Het publiek kijkt, aanschouwt en geniet, want WIK is niet zomaar een voorbij marcherende muziekgroep. De groep staat garant voor een totaalbeleving waar alle zintuigen van genieten. Een vijftien minuten durende show is het jaarlijkse hoogtepunt en het product waar WIK zichzelfs telkens mee op de kaart zet als topkorps in België.

Na 40 georganiseerde bandshows, meer dan 1250 optredens in binnen- en buitenland en met een kast vol prijzenbekers, kan het niet anders dat Showkorps WIK een begrip is geworden in de showkorpswereld.

meer info: https://www.showkorpswik.be/